Banánové lívanečky

Už víte, co budete o víkendu snídat? Nebo snídaně podobného typu patří do vašeho týdenního zápřahu? Tyto lívanečky zvládne připravit úplně každý, navíc jsou jen ze dvou surovin.

Potřebujete:

  • 1 banán
  • 2 vejce

Na dozdobení jsem použila:

  • 1 malinkou broskev
  • Arašídové máslo
  • Řecký jogurt

Postup je zkrátka snadný, můžete použít mixér, ale taky nemusíte, výsledný efekt bude totiž téměř stejný. Vejce rozklepněte, přidejte banán a pečlivě rozmačkejte. Vezměte vidličku a směs trochu našlehejte. Na smažení jsem použila kokosový olej, z této směsi získáte cca 7 lívanečků, stačí to tedy pro jednu osobu. Po usmažení všech lívanečků jsem je začala vrstvit a na každý namazala špetku arašídového másla (kdo má rád ještě sladší verze, může použít marmeládu, džem, cokoliv…), vznikla mi věžička, ke které jsem ještě přidala půlku řeckého jogurtu a domácí broskev. Takto připravený pokrm si už můžete jen vychutnávat.

Lívanečky

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Digg this
Digg
Email this to someone
email
Sdílejte prosím!
Čtěte také:   Rizoto s pórkem a zakysanou smetanou

Mohlo by vás zajímat...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *