Téma: Potraviny a doplňky

Je mléko zdravé?

Lidí s nesnášenlivostí na laktózu stále přibývá, může být jedním z důvodů mléko? Je vůbec kravské mléko a výrobky z něj zdravé? Je důležité zmínit, že tato problematika je skloňovaná kvůli přílišné konzumaci, a sami víte,...

Bulgur

Dnes si povíme něco o bulguru, který je skvělou přílohou anebo klidně hlavním chodem. Bulgur můžete znát zejména z libanonské kuchyně, kde patří mezi hlavní suroviny při přípravě salátu zvaného tabouleh. Bulgur je předvařená celozrnná...

Není máslo jako máslo

Určitě víte, že není máslo jako máslo, zvlášť jedná-li se o margaríny a různá másla na našem trhu. Tradiční máslo se vyrábí již po staletí, kdežto margaríny se začaly vyrábět ve válce, aby posloužily...

Vitamíny a minerály – jak na ně?

Po zimě nám chybí spousta vitamínů a minerálů, které je potřeba doplnit. Společně s jarní únavou je to pro tělo docela zápřah, nehledě na to, že se stále zhoršujícím životním prostředím přibývá různých onemocnění a...

Advertisment ad adsense adlogger