Co dělat s klíčky?
O potravinách, které začnou klíčit se říká, že už nejsou vhodné ke konzumaci. Ty, které nejsou vhodné k jídlu, začnou díky klíčení produkovat nezdravé látky. Je to tak ale se všemi druhy zeleniny, případně ovocem?...
jak žít zdravě a bez omezování
O potravinách, které začnou klíčit se říká, že už nejsou vhodné ke konzumaci. Ty, které nejsou vhodné k jídlu, začnou díky klíčení produkovat nezdravé látky. Je to tak ale se všemi druhy zeleniny, případně ovocem?...
Zajímáte-li se alespoň trochu o zdravou životosprávu, víte, že veganství je v našich končinách stále populárnější a také víte, že ne všichni vegani jsou stejní. Veganství už dávno není jen trendem lidí s batikovanými textiliemi a...
Už i malé dítě zná takovou základní věc, jako jsou brambory, ale co všechno o ní víme my? V české kuchyni je velmi oblíbená a v restauracích je snad jako nejčastější příloha ve všech možných variantách...
Salátů je v létě vždy požehnaně, proto přináším tip na recept, který je v poslední době mým oblíbeným, neboť téměř všechno, co k tomuto jídlu potřebujeme, najdeme na svých zahrádkách. Tentokrát to budou květákové placičky s novými bramborami,...
Zdánlivě jednoduchý recept, který ohromí všechny milovníky hub! V receptu opět najdete oblíbenou červenou čočku společně s brokolicí a chuťový prim zde hrají houby a brambory. Na jednu porci budete potřebovat: 2 brambory 40 gramů brokolice...
Tento chuťově výborný recept s kari se hodí nejen na víkendové vaření, ale i jen tak na chuť. A je tak snadný! Ingredience pro 5 osob: • 280 gramů cizrny v syrovém stavu (po...