Znáte Miso pastu?
Asijská jídla se stále více a více popularizují. Znáte všechny ingredience, které se na dálném východu používají? Vsadíme se, že určitě ne. Rozhodli jsme se vám tedy představit jednu zajímavou, která japonské kuchyni dodává...
jak žít zdravě a bez omezování
Asijská jídla se stále více a více popularizují. Znáte všechny ingredience, které se na dálném východu používají? Vsadíme se, že určitě ne. Rozhodli jsme se vám tedy představit jednu zajímavou, která japonské kuchyni dodává...
Pro příznivce sóji je tento recept jako dělaný. Na chvíli jsme upustili od lokálních surovin a uvařili si rychlovku, která skvělé chutná a zasytí ve dnech, kdy je potřeba. K tomuto receptu není potřeba žádných...
Luštěniny jsou dnes velmi opomíjené, děti je nemají rády a rodiče jim je tedy nepřipravují. Přitom jsou plné vitamínů a důležitých látek pro organismus. A co víc? Správně upravené luštěniny nenadýmají a ještě si...