Co (ne)víte o 1. říjnu?
Na 1. říjen připadají hned dva poměrně významné mezinárodní dny. Nejedná se však o nic převratného, ale vyplatí se o těchto „svátcích“ něco vědět. Se stále větším a větším procentem globalizace se logicky zvyšuje...
jak žít zdravě a bez omezování
Na 1. říjen připadají hned dva poměrně významné mezinárodní dny. Nejedná se však o nic převratného, ale vyplatí se o těchto „svátcích“ něco vědět. Se stále větším a větším procentem globalizace se logicky zvyšuje...
Jaro je v plném proudu, a tak je třeba využít první jarní bylinky, které se hodí nejen na léčbu různých onemocnění, ale také naleznou využití v kuchyni. Není nic lepšího, než když si můžete dopřát všechny...
Máte v kuchyni jablečný ocet? A jak často jej vůbec používáte? Vsadíme se, že moc často ne, a proto je třeba to změnit. Jablečný ocet byl v kuchyni našich prababiček jednou ze základních surovin. Možná právě...
Co dělat, když jste nachlazení a pilulky nejsou zrovna nejpříznivějším řešením? Existuje spousta rostlin, která jsou přímo proti nachlazení a nemocem. Jejich užívání však musí být delší, neboť oproti chemickým sloučeninám nezaberou hned, ale...
Že jste vyzkoušeli kvanta repelentů proti otravnému hmyzu, ale nefungovaly? Napadlo vás dát šanci i těm přírodním, které fungují úplně na stejném principu, ale navíc jsou bez chemikálií? Samozřejmě že i přírodní repelenty mají...
I v parném létě je třeba svůj jídelníček trochu přizpůsobit. Je jasné, že se každý den nebudete ládovat svíčkovou s pěti, smaženými řízky a podobně. Podle tradiční čínské medicíny lze na stravování nahlížet tak, aby vás...