Čína ze sójových nudliček
Sójové maso je dehydratovaný produkt, který se vyrábí v podobě granulí nebo se lisuje do různých tvarů. Tato potravina je vhodná do jídelníčků racionální výživy.
jak žít zdravě a bez omezování
Sójové maso je dehydratovaný produkt, který se vyrábí v podobě granulí nebo se lisuje do různých tvarů. Tato potravina je vhodná do jídelníčků racionální výživy.
Cottage sýr je ideální při dietách. Má minimální množství tuku, za to v něm najdete dostatečné množství kvalitních bílkovin a vápníku. Vyniká jemnou chutí a prodává se buď v čisté bílé podobě nebo ochucený červenou paprikou...
Bulgur je výživnější než rýže a má široké možnosti použití. Má výraznou obilnou vůni a oříškovou příchuť. Nemusí se vařit – stačí jej zalít horkou vodou, zabalit do utěrky a nechat dvacet minut „dojít“.
Tofu je sójový sýr či tvaroh rostlinného původu, vyrobený ze sójových bobů. Nejrozšířenější je neutrální bílé tofu, které do sebe dokáže přejmout jakékoliv chutě, proto je vhodné ho marinovat.
Hlíva ústřičná je jedinečná pro své účinky na lidské zdraví. Posiluje imunitu organismu a má pozitivní vliv na infekce a záněty. Zlepšuje krevní tlak, stav cévního systému a peristaltiku střev. Zmírňuje alergie, regeneruje organismus...