Jahodovo banánová zmrzlina
Na osvěžení v horkých dnech není nic lepšího než zmrzlina. A jaká zmrzlina je nejlepší? No přece ta domácí! Tato je jen z jahod a banánu. Kombinovat ovšem lze úplně jakkoliv s tím, že základem zůstane banán....
jak žít zdravě a bez omezování
Na osvěžení v horkých dnech není nic lepšího než zmrzlina. A jaká zmrzlina je nejlepší? No přece ta domácí! Tato je jen z jahod a banánu. Kombinovat ovšem lze úplně jakkoliv s tím, že základem zůstane banán....
Zkoušeli jste někdy šmakouna? Nevíte, jak ho připravit? Já jsem si pro Vás vybrala recept, kde se šmakoun skvěle hodí. Jedná se o zeleninové rizoto a šmakoun má velké množství bílkovin, takže nahradí maso....
Zdánlivě jednoduchý recept, který ohromí všechny milovníky hub! V receptu opět najdete oblíbenou červenou čočku společně s brokolicí a chuťový prim zde hrají houby a brambory. Na jednu porci budete potřebovat: 2 brambory 40 gramů brokolice...
Přináším opět jednoduchý a chutný recept na omáčku, kterou můžete kombinovat jak s rýží, tak s těstovinami, případně s čímkoliv jiným (fantazii se meze nekladou!). Rajčatová omáčka s červenou čočku perfektně zastupuje bílkoviny i sacharidy, takže máte...
Je čas na další jarní recept! Sezóna hlávkových salátů právě začíná, takže část zeleninové přílohy je víceméně jasná. Hlávkový salát je často podáván v klasické octové zálivce s kapkou citronové šťávy, ale doporučuji také vyzkoušet variantu...
Ovesnou kaši a kaše na všechny způsoby jistě znáte. Mezi mé favority patří právě klasická ovesná a pohanková. Proto jsem se rozhodla se s vámi podělit o tento snídaňový recept, který zahrnuje tuky, sacharidy i...