Category: Potraviny a doplňky
Tempeh, seitan i klaso jsme vám již představili, co se podívat na něco dalšího? Spousta zdravých výživ nabízí nejrůznější výrobky, které byste v běžných obchodech nekoupili. Co nás zaujalo a co stojí také za povšimnutí?...
Ghí, nebo chcete-li přepuštěné máslo, zná opravdu každý, ale kdo z vás o něm ví něco víc, nebo jej případně používá? Odkud se vzalo a je lepší než obyčejné máslo? Ghí má staletou tradici na...
Brusinky zná téměř každý, ale jaká je jejich skutečná síla? Brusinky se řadí mezi ovoce, na které by se v našich zeměpisných podmínkách nemělo zapomínat. Brusinky by se určitě na vašem jídelníčku neměly objevovat jen...
O potravinách, které začnou klíčit se říká, že už nejsou vhodné ke konzumaci. Ty, které nejsou vhodné k jídlu, začnou díky klíčení produkovat nezdravé látky. Je to tak ale se všemi druhy zeleniny, případně ovocem?...
Asijská jídla se stále více a více popularizují. Znáte všechny ingredience, které se na dálném východu používají? Vsadíme se, že určitě ne. Rozhodli jsme se vám tedy představit jednu zajímavou, která japonské kuchyni dodává...
Patříte mezi šťastlivce, kteří mohou sníst téměř vše a neztloustnou? Přesto chcete jíst zdravě a hledáte potraviny, po kterých nebudete hned uvažovat nad dalším jídlem? Tyto potraviny jsou taktéž vhodné pro druhou skupinu lidí,...