Category: Potraviny a doplňky

Používáte ghí?

Ghí, nebo chcete-li přepuštěné máslo, zná opravdu každý, ale kdo z vás o něm ví něco víc, nebo jej případně používá? Odkud se vzalo a je lepší než obyčejné máslo? Ghí má staletou tradici na...

Co dělat s klíčky?

O potravinách, které začnou klíčit se říká, že už nejsou vhodné ke konzumaci. Ty, které nejsou vhodné k jídlu, začnou díky klíčení produkovat nezdravé látky. Je to tak ale se všemi druhy zeleniny, případně ovocem?...

Znáte Miso pastu?

Asijská jídla se stále více a více popularizují. Znáte všechny ingredience, které se na dálném východu používají?  Vsadíme se, že určitě ne. Rozhodli jsme se vám tedy představit jednu zajímavou, která japonské kuchyni dodává...

Zdravé potraviny, které zasytí

Patříte mezi šťastlivce, kteří mohou sníst téměř vše a neztloustnou? Přesto chcete jíst zdravě a hledáte potraviny, po kterých nebudete hned uvažovat nad dalším jídlem? Tyto potraviny jsou taktéž vhodné pro druhou skupinu lidí,...