Rozmanitost rostlinných olejů
Ne všichni jistě ví, že rostlinných olejů existuje nespočet druhů, znalost některých končí u olivového a řepkového oleje, které jsou nejčastěji používány v české kuchyni.
jak žít zdravě a bez omezování
Ne všichni jistě ví, že rostlinných olejů existuje nespočet druhů, znalost některých končí u olivového a řepkového oleje, které jsou nejčastěji používány v české kuchyni.
Colostrum – česky mlezivo. Pro někoho nic neříkající slovo, pro mnohé tekutina, bez které by nebylo ráno ránem. V tomto článku se dozvíte základní informace o tom, co colostrum je, jaké přináší benefity pro zdraví...
Ze všech internetových diskuzí a novinových článků se na nás chrlí cizí názvy, jedním z nich je i pojem RAW – což v překladu z angličtiny znamená syrový. Takto stravující se lidé jedí syrovou...
Nepražená káva obsahuje spoustu užitečných látek. Zrna mají zelenou barvu a rozemílají se do tablet jako potravinový doplněk na hubnutí.
Existuje několik druhů fazolí. Hodí se do salátů, polévek, zapečených jídel, gulášů a lze z nich připravit kaši či pomazánku.
Lněné semínko je známé pro své účinky na trávení. Účinně pomáhá při zácpě, ale má i řadu dalších pozitivních účinků na naše zdraví a tělo.